torsdag den 12. februar 2015

Fantastisk lækker og spicy peanutbutter-dip til vietnamesiske forårsruller eller grøntsager m.m.



Her kommer lige en lille kort opskrift på en sovs/dip, som jeg er blevet ret så forfalden til på det seneste. Jeg eeeelsker alt med peanuts, men denne dip er efter min mening noget af det mest ultimative inden for peanut-området, og så er den helt igennem let at lave. Jeg spiser den som regel til vietnamesiske forårsruller (opskrift følger), men den er også fantastisk til f.eks. gulerodsstave som en bette snack, eller som supplement til frokosten.

Ingredienser (til f.eks. forårsruller til 4 personer): 

4 spsk crunchy peanutbutter
1 fed presset hvidløg
2 spsk sesamolie
ca. 1-1½ dl vand
2 tsk fish sauce
Saften af ½ lime
1 tsk soya
1 tsk sambal oelek (eller andet chili)

Alle ingredienser røres sammen og så er det bare at spise løs!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar